Радаковић: Нисмо ми ради избора, већ избори ради нас!!!

Нисмо ми ради избора, већ су избори ту ради нас па треба да их искористимо и уз политишку фер борбу да се изборимо за добре позиције како у нашој општини, тако и у жупанији. Захваљујући једном мјесту у општинском Вијећу и једном  мјесту у жупанијској Скупштини ипак смо успјели подићи услове живота наших људи. У више села и засеока успјели смо довући асвалт а реализовани су и други инфраструктурни пројекти. Рекао је ово синоћ у Батињанима на изборној Скупштини Општинске организације СДСС-а Ђуловац њен предсједник Милан Радаковић.

“Можда бисмо успјели и још барем једно мјесто 2017. добити у опћини, да једна од политичкох странака лијеве оријентације (СДП 0п.а), иако је са нама било све договорено, није за партнера у задњи трен узела странку крајње деснице (ХСП оп.а.), рекао је Радаковић. “Али то нам је наук за ове изборе који долазе већ сутра”!

Милан Радаковић је поново биран за предсједника огранка, а његова замјеница је Сања Орозовић. Изабран је и петочлани Извршни одбор, као и петоро делегата у страначку Скупштину Бјеловарско-билогорске жупаније.

Чланове Скупштине ђуловачке организације поздравио је предсједник Извршног одбора СДСС-а Боро Ркман.