ПУНА САЛА У ТРПИЊИ НА ПРЕДИЗБОРНОМ СКУПУ СДСС-а

– Дошао сам овде да вас поздравим као старе зналце и да вас позовем да у недељу изађете на изборе и подржите наша три кандидата како бисмо многима доказали да нисмо шака јада, рекао је јуче у пуној сали Дома културе у Трпињи потрпедседник скупштине СДСС-а и некадашњи начелник општине Трпиња Ђорђе Ћурчић.

trp1

Заменица кандидата Драгана Јецков нагласила је да су ови избори са задовољством дочекани како би странка поново имала три заступника у Сабору. У свом обраћању посебно се осврнула на припаднице лепшег пола.

– Посебно желим да позовем жене да изађу на изборе и подрже наше кандидате, да одвоје своје време у недељу пре или после ручка и да заокруже бројеве 2, 5 и 6 на мањинској листи.

trp7

Задовољство због великог броја присутних људи у Трпињи изразио је и кандидат за Сабор Миле Хорват.

– Драго ми је што вас је толико дошло на овај предизборни скуп јер су многи рекли да странка у Трпињи више не постоји. Ви сте са овим скупом доказали да то није истина и верујем да ћете то још више доказати на недељним изборима.

trp6

На крају скупа присутнима се обратио и председник СДСС-а др Војислав Станимировић истичући значај наредних избора као и велике проблеме у општини Трпиња у којој су тренутно на власти независне листе.

– Велики проблем имамо у вашој општини пре свега када су у питању регистрација српских школа и подела пољопривредног земљишта. Нажалост, за та два проблема нисмо имали подршку владајуће општинске већине и то је велики проблем за наш народ који живи у општини Трпиња. То морамо мењати, а снагу странке и наше исправне политике морамо доказати већ на недељним изборима јер наши противници нису достојни ваше подршке јер пре свега немају никакве политичке организације, а и то су све наши бивши чланови који су ову странку напустили јер нису успели остварити своје личне интересе, напоменуо је Станимировић на крају предизборног скупа у Трпињи.

trp3

trp2

trp4

trp5