Прослављен Међународни дан жена са села

Поводом Међународног дана жена са села, Актив жена СДСС-а у Вуковарско-сремској жупанији организовао је 6. сусрете жена, чланица и симпатизерки СДСС-а из Вуковара и околних места Вуковарско-сремске жупаније. Више од 150 наших страначких колегица, окупљених у Удружења зена из Вуковара, Борова, Негославаца, Трпиње, Боботе, Бијелог Брда, Бановаца и Маркушице представиле су синоћ ручне радове и кулинарске специјалитете са овог подручја.

Приситне су поздравиле председница жупанијског актива СДСС-а, Драгана Бошњак и Весна Вујић, из Актива жена ГО СДСС Вуковар, као и саборска заступница Драгана Јецков.

Вече су својим наступом улепшали чланови КУД-а “Слога” из Вуковара. Подељене су и прикладне награде за најмлађе и најстарије чланице, као и оне са најдужим брачним стажом и са највише деце.

Страначким колегицама славље су својим доласком и дружењем увеличали председник Главне скупштине СДСС-а др.Војислав Станимировић, председник ЖО СДСС-а ВСЖ Душан Јецков, заменик жупана Ђорђе Ћурчић, председник ЗВО-а Срђан Јеремић, председник ГО СДСС-а Вуковар Срђан Колар и генерални секретар СДСС-а, Данко Николић.