Прослављен Дан Општине Негославци

Свечаном седницом Општинског већа под председавањем Миодрага Мишановића и у присуству великог броја гостију и узваника, данас је у Негославцима свечано прослављен Дан општине. Дан општине је посвећен месној храмовној слави Успенију пресвете Богородице који се слави по јулијанском календару 28. августа.

О резултатима општине говорио је њен начелник Душан Јецков који је, међу осталим, у мере које је општина предузела и које су грађани прихватили и од њих имали користи, убројио мере демографског карактера;

Захваљујући реализацији општинских планова, Негославци су богатији и за 15-ак нових обртника, па ово истоимено место и општина  у сектору услуга има све шта треба.

У амбициозним плановима изградња спортске дворане при основној школи и дечјег вртића су у врху приоритета.

Пригодним речима Негославчанкама и Негославчанима Дан оштине су честитали заменик жупана Срђан Јеремић и председник ЗВО-а Дејан Дракулић. Међу бројним гостима истакнимо генералног конзула Србије у Вуковару Александра Накића, председника Главне скупштине СДСС-а др Војислава Станимировића, саборску заступницу Драгану Јецков, као и бројне друге страначке и представнике српских мањинских институција.