Председништво разматрало моделе предизборне кампање

Председништво странке јуче је у Вуковару у проширеном саставу разматрало моделе предизборне кампање за допунске изборе који ће бити одржани 3. октобра текуће године. Самостална демократска српска странка укупно је предала 42 кандидацијске листе укључујући и листу за припаднике ромске мањине у Јагодњаку те већинског хрватског народа у опшзини Борово! Једна је коалициона листа, она  са СДП-ом и партнерима за Градско веће Ријеке као и Приморско-горанску жупанијску скупштину.

Циљ је освојити изборни максимум, а посебна пажња биће посвећена изборима за жупанијске скупштине у Вуковару, Сиску и Госпићу, обзиром да на овом нивоу избора има више протукандидацијских листа. Што се општина и градова тиче пажња ће бити усмерена на њих неколико међу којима су Огулин и Бенковац.

У циљу што квалитетније изборне припреме Председништво је упутило конкретне смернице жупанијским организацијама, а по тим смерницама синоћ је у Сиску већ одржана седница Извршног одбора жупанијске организације СДСС-а Сисачко-мославачке жупаније. Седници је присуствовао председник Извршнг одбора странке Боро Ркман.