Председник Пуповац подржао изборне кандидате у Вуковарско-сремској жупанији

Председник Самосталне демократске српске странке др Милорад Пуповац целодневним боравком, разговорима са бирачима и активистима, јуче је подржао страначку кандидацијску листу за Скупштину Вуковарско-сремске жупаније. За допунске мањинске изборе у Вуковарско-сремској жупанији, предизборни скупови одржани су у Маркушици, Вуковару, Боботи и Борову.
Председник је нагласио да су “Пред нама многи послови које требамо решити, о чему овиси живот на овом подручју и ја сам дошао да вам кажем да се уздамо у вас да ћете допринети да СДСС са овом листом освоји сва три мандата. Са постојећа два, то би било пет заступника. То јача наш клуб у Жупанијској скупштини, а тиме смо и ми јачи, нарочито у систему одлучивања. Сви наши кандидати и кандидаткиње су часни и озбиљни људи. Ми као странка стојимо иза њих.
На скуповима су учествовали председник Главне скупштине странке др Војислав Станимировић, потпредседница Драгана Јецков, вуковарски доградоначелник Срђан Колар, лидер СДСС-а на истоку Хрватске Душан Јецков и други.
За Жупанијски скупштину вуковарско-сремску кандидују се Душанка Маричић из Маркушице, Радмила Латас из Борова и Милош Миодраговић из Трпиње. Жупанијску листу носи Дејан Дракулућ.
У среду је председник Пуповац боравио на Банији где је у Петрињи и Кињачки код Суње пружио подршку изборним кандидатима за жупанијску листу Сисачко-мославачке жупаније као и кандидатима за петрињко и суњско Веће.