ПРЕДИЗБОРНИ ШТАНД У ВРГИНМОСТУ

20160314 09094 web

20160314 09094 webВРГИНМОСТ 14.3. 2016. – Без обзира на ниску температуру и кишу данас је предизборни штанд СДСС-а на вргомоској пијаци за два сата посјетило око 150-ак бирача.

Домаћин, кандидат за начелника Бранко Јовичић са замјеницом и кандидатима са листе за опћинско Вијеће кроз опуштен разговор са бирачима дјелио је изборни материјал, а посјетиоцима су на располагању били сокови и пецива. Такође и традиционална кордунашка шљивовица и крушпка која је изузетно добро дошла на вјетру и температури око 3 степена!

Подршку страначким колегама дошли су данас исказати потпредсједник странке и саборски заступник Миле Хорват, предсједник Извршног одбора Боро Ркман и предсједник сисачко-мославачке жупанијске организације Милан Крстинић.

 

За среду у 18 сати предвиђен је централни предизборни скуп на којем ће говорити предсједник Главне Скупштине СДСС-а и саборски заступник др Милорад Пуповац.

Ванредни избори у опћини Гвозд за начелника и опћинско Вијеће биће одржани у недјељу 20 . марта из разлога јер су вијећници СДП-а, доскорашњи политички партнери, одбили крајем прошле године да подрже буџет којег је предложио СДСС-ов начелник Јовичић.

Такође у недјељу ће бити одржани и избори за замјеника жупана Шибенско-книнске жупаније из српске националне мањине. Страначка кандидаткиња Ања Шимпрага, према опћим оцјенама, прва је фавориткиња избора у односу на СДП-овг кандидата и још троје независних.

Подршку колегици Шимпрага сутра ће непосредним присуством међу бирачима дати потпредсједник Хорват и потпредсједник Главне Скупштине Ђорђе Ћурчић, а у четвртак на завршном предизборном скупу др Пуповац и Боро Ркман.

 

{gallery}Gal108:::0:0{/gallery}