ПРЕДИЗБОРНИ СКУПОВИ СДСС-а У СИЛАШУ И МАРКУШИЦИ

Подршка кандидатима СДСС-а долази и из општина Шодоловци и Маркушица што се могло видети након синоћ одржаних скупова у Силашу и Маркушици. И на овим скуповима доминирала је порука да се за српске проблеме неће бринути ни леви ни десни, нити ће их решавати припадници других странака са српским предзнаком.

– У СДП-овој влади говорили су нам да они имају Срба у влади, али познато је да они за наш народ нису ништа направили. У ХДЗ-овој влади бавили су се само пребројавањем и питањем колико то нас Срба заиста има у Хрватској. Ни једни ни други нису наши заступници и нису нити ће се бавити нашим проблемима. Зато је потребно да свом снагом подржимо наша три кандидата, рекла је заменица кандидата Драгана Јецков.

markušica2

Многи крајеви где живе Срби данас су потпуно неразвијени и то треба мењати и стварати услове за нормалан живот.

– У многим крајевима где живе и где су живели наши људи нема оних елементарних услова за живот и ти крајеви изгледају као и пре 60 година, а не као да су крајеви државе која је чланица ЕУ. То се мора променити и ми ћемо дати све од себе, као и до сад, да до те промене дође. У том послу имамо подршку и наше матице као и наше цркве јер ова странка постала је политичка институција и респектабилна организација, истакао је кандидат СДСС-а Миле Хорват.

markušica4

Да се ради о озбиљној странци поновио је и њен председник др Војислав Станимировић.

– Ова странка за многе је постала преозбиљна и постали смо кроз ових готово 20 година многима трн у оку. Зато су покушавали да нас разбију и не само нас него и наше кључне институције. Стога морате постати свесни да је СДСС ту због вас и због очувања нашег идентитета и наших националних интереса, закључио је Станимировић.

markušica6

markušica3

markušica5

markušica7

silaš1

silaš2

silaš3

silaš4silaš5