Петровић и Шмрчковић и даље на челу огранка Кнежеви Виногради

Јуче је одржана извештајна и изборна скупштина Општинске организације СДСС-а Кнежеви Виногради. На скупштини је било присутно 15 чланова од укупно 21, тако да се могло пуноважно одлучивати. После уводног излагања и дискусије у којој је  сагледан рад наше странке у протеклом мандату, изнесене потребе и прикупљени предлози за рад у наредном период. 

Једногласно је изабрано ново руководство овог огранка наше странке. За председника је поново изабран досадашњи председник Предраг Петровић, а за његовог заменика Петар Шмрчковић. Секретар организације је Сава Шујдовић док су остали чланови Извршног одбора Миле Хорват, Мирослав Аћимовић, Бошко Лазаревић и Слободан Малинић.

Седници је присуствовао и Радомир Чварковић заменик жупана ОБЖ из редова српског народа и заменик начелника општине Кнежеви Виногради  Стојан Петровић.

У прелепом амбијенту ресторана “Панон”, ова свечана седница је одржана уз све предострожности везане за пандемију. На седници је изнесена нада да ће се ускоро релаксирати мере везане за окупљања људи, како би смо могли организирати наше традиционалне свечаности и прославе.

текст и фото: Петар ШМРЧКОВИЋ