Обећавајућа атмосфера у Далмацији

Предизборна атмосфера у Шибенско-книнској жупанији је врло задовољавајућа. На основу онога што сам видио и осетио протеклих дана боравећи у Далмацији и то не само код наших чланова и симпатизера већ и грађана, односно бирача, оптимистичан сам у погледу доприноса ове жупанијске организације укупном резултату саборских кандодата СДСС-а. Рекао је ово председник странке др Војислав Станимировић преносећи импресије вишедневне радне посете Далмацији.

У вечерашњој изјави страначкој инфо служби Станимировић је нагласио како је “атмосфера веома добра иако се на страначке људе врши константан и огроман притисак”. Он није  прецизирао од кога тај и такав притисак долази. Међутим, са терена дознајемо да у притиску предњачи бивши страначки лидер у овој регији и недавни саборски пребег Мирко Рашковић!

KRKA6

Председник је синоћ одржао седницу жупанијског изборног штаба којој је, уз начелнике овдашњих општина којима управља наша странке, заменике градоначелника и бројне чланове СДСС-а, присуствовао и саборски кандидат Борис Милошевић.

Раније је лидер странке учествовао у округлом столу на тему хрватско-српских односа уприличеном у Голубићу Обровачком. Имао је прилику говорити о својем искуству митрне реинтеграције, а своје виђење ове једине успешме мисије УН-а изнио је и Ивица Вркић који је реинтеграцију водио у име хрватске Владе.