Ново вођство вуковарске Месне организације “Центар”

Синоћ је на Скупштини Месне организације “Центар” која делује у саставу Градске организације СДСС-а Вуковар изабрано ново вођство. Једногласном одлуком председница месне организације је др сц Весна Вујић, потпредседник Ђорђе Станишић, а секретар Милица Шарчевић.

На скупштини је поднесен извештај о раду, те усвојен програм рада огранка за наредни период.

Скупштина је одржана у контексту припрема за седницу Скупштине вуковарске градске организације.

Подсетимо, због оствареног изборног резултата на пролетошњим локалним изборима који је био испод очекивања, вуковарско-сремска жупанијска организација наложила је одржавање ванредне Скупштине, као механизма консолидације, градској организацији стране у Вуковару. На ванредној скупштини одржаној летос, ГО СДСС Вуковар донела је одлуку о реорганизацији односно смањењу броја месних организација у својем саставу. Следом те одлуке вуковарску месну организацију “Центар” чине досадашњи месни односно најнижи облици политичког организовања “Лужац”, “Митница”, “Сотин”  и “Центар” .

 

После Трпињске цесте и Центра, Скупштине још треба да одрже Месне организације “Сајмиште” и “Борово насеље”, те ће се приступити припремама за Скупштину ГО СДСС Вуковар.