Новогодишњи коктел сисачког СДСС-а

Послије православног Божића, а уочи Нове године по Јулијанском календару, синоћ је Градска организација СДСС-а Сисак организовала коктел, односно дружење чланова и симпатизера. Присуствовали су представници Вијећа српске националне мањине и Просвјетиног пододбора.

О активностима у прошлој години те о намјерама организације у мјесецима испред нас говорила је предсједница странке и Вијећа Мирјана Олуић-Володер. Кључне акције били су избори разних нивоа као и јачање страначке базе. Присутне је поздравио и први човјек “Просвјете” и потпредсједник СДСС-а у Сиску Милан Стојаковић.

“Жеља ми је одувијек била да се Сисак по страначкој инфраструктури као и међусобној сарадњи српских институција сврста у сами врх организација које имамо у жупанијским средиштима. И заиста послије Вуковара, Белог Манастира сте међу три-четири организације по овом критеријуму што ме чини и срећним и поносним”, рекао је предсједник Извршног одбора странке Боро Ркман.

У опуштеној атмосфери подијељени су страначки календари, а дјеци полазницима радионице ћириличне калиграфије уручени су божићни пакетићи.