На “истоку” задовољни изборним резултатом

Vukovar SDSS

Vukovar SDSS

ВУКОВАР, 16.12.2015. – Синоћ је у страначким просторијама одржана седница Извршног одбора СДСС-а Вуковарско-сремске жупаније. Кључна тачка ове седнице била је анализа избора и саме изборне стратегије која је добро одрађена, док је сам резултат избора задовољавајући с обзиром да је на простору Вуковарско-сремске жупаније добијено око 75 одсто предвиђених гласова.

Председник Вуковарско-сремске страначке организације Душан Јецков истакао је такође, да је резултат избора релативно добар ако се узме у обзир да је број гласова мањи од предвиђеног, да су у неким срединама резултати бољи, а негде лошији у односу на претходни изборни циклус, те да су кандидати СДСС-а добили далеко већи број гласова у односу на своје протукандидате.

На састанку се расправљало и о раду општинских организација, а акценат је стављен на општинске организације Нијемци и Трпиња. Са стањем у странци и иступом Мирка Рашковића, те актуелној политичкој ситуацији присутне је упознао председник СДСС-а др Војислав Станимировић. На састанку су поред њега били и потпредседник странке Драган Црногорац, генерални секретар Данко Николић као и председници општинских организација са подручја Вуковарско-сремске жупаније. На самом крају синоћњег састанка подељени су новогодишњи календари представницима општинских и градских организација који ће бити дистрибуисани члановима и симпатизерима СДСС-а у њихових организацијама.

Срђан СЕКУЛИЋ/Милош ЕРИЋ

 

 

{gallery}Gal77:::0:0{/gallery}