Младо чланство укључено у рад Извршног одбора ГО СДСС Вуковар

Вечерас смо у складу са препорукама Председништва странке, у својству придружених чланова, у рад Извршног одбора укључили неколико младих колегица и колега, рекао је синоћ у Вуковару председник Градске организације СДСС-а Срђан Колар. Млади придружени чланови су свакако добродошли, чућемо њихове предлоге, размишљања и сугестије а и они ће, заједно са нама, имати одговорност за вођење политике странке у нашем граду, рекао је Колар.

На седници је разговарано о страначким активностима од последњег редовног састанка одржаног почетком јуна. Странка и њено чланство је, иако је летњи период без уобичајено за доба године значајнијих јавних ангажмана, што као директан носиоц што као саорганизатор, учесвовала у низ манифестација.  Уз остало положени су венци и евоцирана сећања на жртве рата на спомен комплекс Дудик. Страначки представници присуствовали су освештању новосаграђене богомоље у приградском насељу Липовача, а успешно је “одрађена” и седница Градског већа.

Са почетком јесењих дана, вуковарски СДСС ће се организационо припремити како би што више чланова странке и верника присуствовало освештању храма Светог Николе у Вуковару након завршеног процеса обнове.  Омладина СДСС-а ће помоћи у уређењу околине православног храма у Сотину.

Као одговорна политичка странка, према грађанима пре свега, синоћ је вуковарски Извршни одбор донио одлуку о пролонгирању дела традиционалне манифестације “Јесен са СДСС-ом”, односно Олимпијаде старих спортова и то због могуће неповољне епидемиолошке ситуације.

Синоћњој седници присуствовао је председник Извршног одбора на централном страначком нивоу Боро Ркман.