Консолидацијско-мотивацијски састанак у Карловцу

Председник Извршног одбора Боро Ркман заједно са потпредседником Дејаном Михајловићем присуствовао је јуче у Карловцу седници Извршног одбора Градске организације СДСС-а Карловац. Састанак је био консолидативне природе јер овај огранак дуже времена не показује значајније активности у раду. Осим консолидације јучерашњи разговор имао је и мотивацијски карактер уочи предстојећих парламентарних избора.

И у Карловцу, као и у свим урбаним срединама, проблем малог броја гласова за кандидате СДСС-а лежи у чињеници да бирачи на гласачким местима, уколико желе да гласају за мањинске кандидате, могу то једино обавити на листићу посебне боје. “Нажалост у Карловцу, иако је од рата прошло доста година, присутан је још страх у нелагода јавног националног изјашњавања”, рекла је председница огранка Наталија Копреница.

Јучерашњим састанком и данашњима у Сисачко-мославачкој жупанији завршава циклус консултацијско-мотивацијских састанака у појединим страначким организацијама, а по одлуци Председништва странке.