Интензивна кампања СДСС-а

Самостална демократска српска странка, њени изборни кандидати, чланице, чланови и активисти улазе у виши степен изборне “мобилизације” што се осети и на интензитету предизборне кампање. Разговори и сусрети са бирачима, предизборни скупови, обилазак материјално и на друге начине угрожених сународника ради конкретног вида помоћи, али и сународника успешних привредника са тенденцијом да уз помоћ СДСС-а наставе са позитивним пословањем – неки су од елемената кампање.

У кампањи поред материјала којег припремају сами кандидати и носиоци страначких листа специфично за њихова подручја и проблематику, под слоганом “ЖИВОТ ЈЕ ЛОКАЛНО” у дистрибуцији је и више десетина хиљада страначких летака, плаката, оловака, упаљача.

Новитет ове кампање, што је изузетно добро прихваћено код бирача, су марамице за наочале! Овај симболичан поклон са логом СДСС-а је  “артикл” који може бити у дуготрајној временској употреби, те стално подсетник на странку и припадност странци!

У кампању су укључени и лидери СДСС-а; председник др Војислав Станимировић је носиоц листе за вуковарско Градско веће и Скупштину Вуковарско-сремске жупаније, потпредседник др Милорад Пуповац ће, према плану кампање, нагласак дати на непосредан контакт са бирачима, а са бирачима ће бити и саборски заступници Борис Милошевић и Миле Хорват.

Један од популарнијих и код бирача прихватљивијих начина политичког представљања кандидата СДСС-а су изборни “штандови” на месним пијацама. Тако је јуче у Глини штанд наше странке био изузетно посећен, што се очекује и за идућу среду.

 

Слично ће идуће седмице бити и у Вргинмосту, Војнићу, Крњаку, Пакрацу, Окучанима и у другим местима.

 

Такође јуче у Вуковари др Станимировић је на конференцији за новинаре представио изборне кандидате Самосталне демократске српске странке.