Инструктивни састанак у Војнићу

20160316 161510 web

20160316 161510 webВОЈНИЋ, 17.3.2016. – Тридесетак чланова и активиста СДСС-а јуче је у организацији Повјереника странке за Војнић Мирка Мартиновића присуствовало радно-инструктивном састанку и анализирало достигнути ниво у консолидацији организације и припреме за Скупштине Мјесних организација!

Повјереник Мартиновић детаљно је појаснио како разлоге распуштања страначких органа у Војнићу тако и све активности које је од именовања за повјереника предузео. “У сталним сам разговорима са нашим члановима и радује ме да постоји интерес за нашу српску странку. Увјерен сам да ћемо до рока којег ће нам дати водство странке квалитетно припремити и Скупштине наших мјесних огранака као и Скупштину ОО СДСС Војнић”, рекао је Мартиновић.

Ријечи подршке и охрабрења колегицама и колегама у Војнићу дао је потпредсједник странке и саборски заступник др Милорад Пуповац. “СДСС треба Војнићу и Војнић треба СДСС-у. У свом политичком раду можда и највећи дио времена и пажње посветио сам протеклих година управо вама и вашој организацији. Тако и остали из водства странке. Пред нама су идуће године локални избори и право је вријеме да на њима остваримо до сада најбољи изборни резултат. Резултат СДСС-а у Војнићу увијек је био солидан, увијек је био добар али не и довољно добар да би СДСС могла бити од користи свим грађанима, не само Србима, реализацијом својег програма, каоза је.
Пуповац је осим страначких тема говорио и о улози и положају СДСС-а на глобалној хрватској политичкој сцени. “Ово је прва Влада од Санадера на овамо која не жели СДСС у сарадњи. И то је на штету и Владе и СДСС-а али и читаве државе, рекао је нагласивши како и ова Влада уколико то као такво види и жели – у странци има коректног партнера.

Учеснике састанка охрабрили су својом подршком предсједник Извршног одбора Боро Ркман, те Дејан Михајловић потпредсједник карловачке жупанијске страначке организације.

{gallery}Gal110:::0:0{/gallery}