ИЗАБРАНО НОВО РУКОВОДСТВО ОПШТИНСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ ТРПИЊА

У уторак, 11. октобра, у Трпињи је одржана редовна изборна скупштина општинске организације СДСС-а Трпиња. На скупштини је од 37 чланова било присутно 32 члана који су једногласном одлуком за новог председника ове општинске организације изабрали Светислава Микеревића из Боботе.

Поред Микеревића у Извршни одбор ОО Трпиња ушли су и заменици председника Владимир Живковић и Бранко Костић, те чланови Слободан Ристанић, Радо Лазић, Никола Гагулић, Марко Пурић, Радослав Милановић и Срђан Секулић као и председница актива жена трпињске општинске организације Слободанка Савић и технички секретар Предраг Товиловић.

На скупштини су такође изабрани и чланови осталих тела ове општинске организације као и делегати скупштине жупанијске организације СДСС-а. Нови председник изнео је и програм рада за наредни период у којем је највећи акценат ставио на учлањење нових људи, али и на низ других акција које би требале допринети јачању ове организације.

Скупштини су присуствовали и председник странке др Војислав Станимировић, заменик председника Драган Црногорац, заменик председника Скупштине СДСС-а Ђорђе Ћурчић, председник жупанијске организације СДСС-а Душан Јецков, генерални секретар странке Данко Николић, председница актива жена Вуковар Весна Вујић и секретар жупанијске организације Ђорђе Мацут.

oo-trpinja1

oo-trpinja2

oo-trpinja3

oo-trpinja4