ЗАВРШНО ПРЕДИЗБОРНО ДРУЖЕЊЕ У ВРГИНМОСТУ

У Вргинмосту су се вечерас окупили страначки симпатизери, чланови и активисти да би у опуштеној атмосфери званично представили своје кандидате са листе за опћинско вијеће, те кандидате за начелника и замјеника начелника Милана Вргу и Бранка Јовичића. Својим бирачима представио се и кандидат за дожупана Богдан Ркман.

„Имате све услове, а то тврдим и на основу дугогодишњег искуства у политици, као и искустава стеченом у овим данима кампање које сам провео са вама – да ћете остварити и више него запажен резултат, рекао је Ркман.

„Наш је циљ осам вијећника у представничком тијелу те побједа за начелника у првом кругу, рекао је Јовичић који се бираним ријечима захвалио бирачима на повјерењу које је имао у чак три начелничка мандата!

У свом обраћању млади кандидат за начелника Милан Врга навео је бројне планове које жели остварити. „Сређивање инфраструктуре, проблем путева, водовода и канализације, модернизација уличне расвјете, изградња диома за старе и немоћне , обнова споменика у парку, изградња цркве. Вјерујем да вам по нешто звучи и преамбициозно, али то су проблеми наше заједнице и општине, Од њиј се не бјежи и не окреће глава“!!!