До краја године Скупштина огранка у Грачацу

Скупштина Опћинске организације СДСС-а Грачац биће одржана до краја текуће године или евентуално током јануара наредне, договорено је синоћ на састанку Извршног одбора ове организације са потпредсједницом странке Ањом Шимпрага, предсједником Извршног одбора Бором Ркманом и страначким жупанијским предсједником Миланом Танкосићем. Крајњи термин овиси о ревизији чланства и утврђивању стварног броја од чега овиси да ли ће овај огранак ићи на формирање Мјесних страначких организација у своме саставу или не. Као и у другим, прије свега повратничким срединама, и у Грачацу “на папиру” постоји знатан број чланова али треба уважити чињеницу да су неки трајно одселили, поготово старији код дјеце, да одређен број само повремено живи овдје а да је нажалост и знатан број преминуо.

“У свим страначким организацијама ревизија чланства нам је континуирана активност, а мјесни огранци су битни, уз остало, јер су најмасовнији облик нашег политичког организовања и представљају темељ легитимитета делегатима у Скупштинама наших огранака”, појаснио је Ркман.

Према ријечима актуелне предсједнице Рајке Рађеновић, осим извјештајног Скупштина би могла имати и изборни карактер!

На сједници одржаној у Србу, потпредсједница странке и Владе Ања Шимпрага информисала је чланове Одбора о бројним инфраструктурним и другим пројектима који се проводе или ће се проводити у опћини Грачац.