ГОСПИЋ: Странци су у фокусу и средине са малим бројем чланова

Не мјери се страначки огранак само по броју гласова колико странци доноси и по његовој политичкој снази, већ и по привржености његових чланова странци и политци СДСС-а, а ви сте по овом критерију у врху. Рекао је ово данас на Скупштини Градске организације СДСС-а Госпић, предсједник личко-сењског жупанијског огранка Милан Узелац.

Предсједник Организације Мирко Загорац поднио je извјештај и посебно похвалио: улагања 150 000 куна у зграду Српске читаонице и књижнице у Врепцу, пројект СНВ-А “Од врата до врата” на подруцју општина Госпић и Ловинац , обнову споменика у Метку, електрификацију Дивосела, Почитеља и Читлука, те постављање нове столарије на згради бивше школе у Павловцу Вребачком. Наведана улагања резултат су активности СДСС-а и сарадње са партнерским организацијама.

Скупштину госпићке организације осим чланова из овог града. чине сународници који у веома малом броју живе у околним селима; Метку, Могорићу, Врепцу и Широкој Кули. Гост Скупштине био је надлежни парох Драган Михајловић који је и овим чином показао приврженост и блискост са својим парохијанима.