Главни одбор о локалним изборима: По броју самосталних мандата трећа смо странка у држави!!!

Наш изборни резултат је добар, у неким срединама врло добар јер смо бројем добивених гласова и у многим другим сегментима знатно бољи у односу на пре четири гоедине. Избори су показали виталност и одлучност странке, речено је на данашњој седници Главног одбора СДСС-а одржаној путем платформе “Zoom”.

По броју освојених самосталних мандата трећа смо странка у држави, устврдио је председник странке др Милорад Пуповац.

Прилика за повећање броја мандата су допунски избори чијим припремама је странка већ приступила и то веома озбиљно.

Допунски избори су  велика прилика да покажемо колико смо у стању одрадити квалитетан посао и у оним срединама у којима немамо страначку инфраструктуру или она није довољно развијена. Они су нам прилика за ширење у организационом смислу, прилика да поново покажемо како СДСС има најзначајнију подршку у српској заједници, прилика да видимо у којим срединама можемо заснивати партнерске односе са другим политичким субјектима, речено је на седници.

Главни одбор усвојио је извештај о финансијском пословању странке у 2020. години те извештај о пословању страначког предузећа “СЕДЕС”, усвојио је приједлоге кандидатура приспелих од жупанијских организација за највиша страначка тела, лауреаате за плакету “Милош Војновић” а речи је било и о бројним другим темама из надлежности Главног одбора.