Вуковар: Страначке рипреме за Бадње вече

nasl1110 1

nasl1110 1ВУКОВАР, 30.12.2015. – У понедељак је одржана одржана редовна седница Извршног одбора градске СДСС-а Вуковар. На дневном реду нашле су се теме са протекле седнице Градског већа Вуковара, те усваајње Плана рада ИО за месец јануар 2016.

Извршни одбор је подржао став Клуба већника СДСС у Градском већу Вуковара приликом изгласавања Одлуке о распореду средстава за исказане потребе у подручју културе,спорта, социјалне скрби и других одруштвених делатности. Овом приликом треба истаћи де су упркос финансијској кризи, средства намењена удружењима која окупљају углавном припаднике српске заједнице остала на прошлогодишњм нивоу,што је последица залагања и бриге Клуба већника за те институције.

На седници је прихваћен План рада Извршног одбора за јануар 2016. с нагласком на обележавњу Бадње вечери и подели куваног вина грађанима. За месец јануар и фебруар, планиране су редовне годишње Извештајне конференције месних организација СДСС, за које верујемо, да ће допринети снажењу и видљивости рада и утицаја.

Винко ЛАЗИЋ