Вуковарско-сремски и приморско-горански СДСС позвали бираче да изађу на изборе

Са данашњег састанка координације председника општинских и градских организација СДСС-а у Вуковарско-сремској жупанији одржаног у Вуковару, упућен је позив бирачима да се одазову у недељу на други круг избора за Председника Републике Хрватске.

“Изађите и гласајте онако како осећате да треба да учините”, позвао је председник Извршног одбора Жупанијске организације вуковарско-сремске Душан Јецков.

Уз други круг избора, разговарано је о традиционалном дочеку православне нове године у вуковарском ресторану “Морнар”, одласку на божићни пријем Српског народног већа у понедељак 6. јануара и другим темама.

Данас се састало и уже руководство СДСС-а Приморско-горанске жупаније; Милан Ераковић предсједник жупанијске организације, Миланка Грандић предсједница форума жена ПГЖ, Сања Ратковић подпредсједница Градске организације Ријека, Ђорђе Бусић предсједник градске организације Врбовско и Горан Јанковић предсједник опћинске организације Вишково. Анализирана је актуална политичка ситуација те подржана акција Актива жена ПГЖ-а у припреми божићних пакета.

СДСС Приморско-горанске жупаније позвао је сународнике да изађу на други круг предсједничких избора те да свој глас даду оном кандидату који им је ближи са својим изборним стајалиштима.