Вргинмост – добар примјер управљања СДСС-а опћином

Вргинмост, односно Гвозд како је и даље званичан назив општине, може служити за примјер у вођењу јединице локалне самуправе у којој је на власти Самостална демократска српска странка. Ово је, уз остало речено синоћ у Вргинмосту на редовној годишњој Скупштини Опћинске организације СДСС-а Гвозд.

Подносећи извјештај о раду предсједник огранка и актуелни начелник опћине Милан Врга навео је низ пројектних елемената, прије свега у инфраструктури, који су протекло вријеме изграђени у корист мјештана. “Нови километри асвалта, санација водовода и израда документације за водоснабдијевање у селима у којима није било воде, помоћ старијима кроз програм Зажели, објекти за стамбено збрињавање, помоћ организацијама и удружењеима која дјелују у опћини, суфинансирање јавног пријевоза”,  неке су од добрих ствари које смо урадили рекао је Врга. Додао је да ништа од наведенога не би било реализовано да није подршке страначких представника у Сабору, Влади и њеним ресорима.

Делегате Скупштине, њих 25 присутних од укупно 30 поздравили су предсједник Извршног одбора СДСС-а Боро Ркман и предсједник сисачко-мославачког жупаијског огранка Бранко Јовичић.