U nedjelju je u Drežnici održana Izborna skupština Samostalne demokratske srpske stranke Gradske organizacije Ogulin. Na skupštini su izabrani članovi tijela Gradske organizacije koji će voditi istu u narednom periodu. Za predsjednika Gradske organizacije izabran je Neven Vujnović, mag. ing. el., iz  Ogulina dosadašnji potpredsjednik  Gradske organizacije i vijećnik u Gradskom Vijeću Grada Ogulina.

Za potpredsjednika je izabran Neven Ivošević, mag. ing. el., iz Otoka Oštarijskog dosadašnji član Izvršnog odbora Gradske organizacije SDSS-a. Za sekretara je izabran Siniša Jaković iz Donjih Dubrava predsjednik SKD Prosvjeta Pododbor Donje Dubrave. Uz navedene, izabrani su članovi Izvršnog i Nadzornog odbora Gradske organizacije kao i delegati u skupštini Županijske organizacije SDSS-a Karlovačke županije.

Tokom skupštine svi prisutni iskazali su potrebu za konsolidacijom Gradske organizacije SDSS-a u Ogulinu nakon odlaska dijela članstva, pripremom za slijedeće lokalne izbore, te nastavkom kontinuiranog djelovanja na području Grada Ogulina.

 Izbornoj skupštini je prisustvovao povjerenik SDSS-a za Karlovačku županiju i načelnik općine Krnjak  Dejan Mihajlović koji je izrazio podršku novom vodstvu SDSS-a u Ogulinu obećavši pomoć radu stranke u Ogulinu sa svih nivoa.

.