U srijedu, 08.03.2017. godine sada već tradicionalno obilježen je dan žena u organizaciji Aktiva žena SDSS-s Virovitičko-podravske županije.

U Hrvatskom domu okupilo se je oko 200. uzvanica i uzvanika koji su proveli ugodnu večer uz druženje, muziku i ples. Vrijedne članice Aktiva ispekle su kolače za sve prisutne, a muški aktivisti na čelu sa dožupanom VPŽ poslužili su goste hranom i pićem.

Dožupan VPŽ, Igor Pavković obratio se je prisutnima i čestitao im Dan žena, podsjetio ih koliko su važne u društvu pa tako i u političkom životu te ih pozvao na veću aktivnost povodom predstojećih izbora. Također je pozdravio jedinu vijećnicu u Općinskom vijeću Općine Voćin iz naših redova, Zoricu Uskoković te obrazložio koliko je njen glas u istom važan. Također je pozdravio i druge uvažene goste, vijećnike, članove stranke kao i predsjednicu SKD „Prosvjeta“ pododbor Voćin, Dragicu Vučković te istaknuo kako je njena borba i zalaganje za ovaj pododbor ogromna kao i podrška koju imamo međusobno.

Prisutnima se je potom obratio najmlađi saborski zastupnik, Boris Milošević koji je kroz svoj govor podsjetio na davnu godinu kada su žene „podigle“ glas za svoja prava. Uloga da podjeli Karanfile pripala je saborskom zastupniku Borisu Miloševiću koji je svoj zadatak večeri uspješno izvršio.

Narodno veselje je nastavljeno do duboko u noć.

Slike: Marinianis