sdss-io-borovo

Извршни одбор Самосталне демократске српске странке Борово 21. децембра је одржао 4. редовну седницу у проширеном саставу са клубом већника, Активом жена и Надзорним одбором.

Дневни ред седнице је био извештај са седница виших страначких тела Главног одбора и ИО Жупанијске организације СДСС-а, план рада организације СДСС-а Борово за 2017. годину те организација поделе новогодишњих календара члановима и симпатизерима СДСС-а као и покретање хуманитарне акције за децу Борова која ће бити проведена у наредних 15-так дана.

sdss-io-borovo-2

Хуманитарна акција је одлуком свих чланова добила и свој назив „ МАЛИ ДАР ЗА ВЕЛИКИ ОСМЕХ“. У овом облику и на овај начин хуманитарна акција ће се организовати по први пут од стране ОО СДСС-а у Борову и прикупљаће се искључиво хигијенски и прехрамбени производи (слаткиши, брашно, уље, тестенина и сл.), те школски прибор за децу.

sdss-io-borovo-3

Овај вид рада и деловања у проширеном саставу већ је као традицијоналан и ефикасан начин рада у ОО СДСС-а Борово препознат од самих чланова, активиста и симпатизера СДСС-а у Борову а и шире.
Наставимо напред!